Foci

2012.09.08. 08:09

Fölényes győzelem

Andorra - Nem okozott gondot a magyar labdarúgó-válogatottnak idegenben Andorra legyőzése, így Egervári Sándor együttese fölényes sikerrel kezdte a világbajnoki selejtezősorozatot.

Bobory Balázs

Megkezdte harcát a 2014-es világbajnoki szereplés érdekében a magyar labdarúgó-válogatott, szerencsére az éles mérkőzések előtt bemelegítésnek kiváló ellenfél volt a csoport leggyengébb alakulata, Andorra. A mieink  Bogdán  Vanczák, Lipták, Juhász, Laczkó  Koman, Korcsmár, Hajnal (Elek)  Gera (Priskin), Szalai (Németh K.), Dzsudzsák  szerencsére korán, Juhász fejese után már a 12. percben megszerezték a vezetést, a megnyugtató második találat pedig a 32. percben érkezett, ekkor Gera értékesített egy jogosan megadott büntetőt (0-2). A fordulás után sem volt megállás, az 54. percben Vanczák beadását Szalai bólintotta kapuba, majd nem sokkal később egy andorrai kiállítás után Priskin növelte az előnyt. A végeredményt Koman állította be a hajrában, végül 5-0 arányban nyert a magyar csapat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!