Bulvár-celeb

4 órája

Tündéri családi fotót mutattak G.w.M-ék újszülött kisfiukkal

A rapper és felesége, Kulcsár Edina első közös fotójukat posztolták Dionnal hármasban. Sokakat meglepett, hogy már haza is engedték az anyukát és a picit.

MW

Nagy a boldogság a Varga családban

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Kulcsár Edina pénteken tudatta a követőivel, hogy előző nap életet adott G.w.M-mel közös második gyerekének, aki a Dion keresztnevet kapta. A szépségkirálynőnek a kisfiú a negyedik gyereke, hiszen Szabó-Kulcsár Medox, Szabó-Kulcsár Nina és Varga Amara után megérkezett az újabb testvér.

Kulcsár Edina már a napokban utalt rá, hogy mire készülnek, ugyanis a TikTok-oldalára csütörtökön tett fel egy videót  arról, hogy a férje viszi őt valahova, viszont a háttérben ott van egy kismamatáska, így sokan sejtették már, hogy a kórházba tartanak, azonban akkor a követőik kérdéseire sem árultak el többet - írja cikkében az Origo.

Mint kiderült, a baba valóban egy héttel a tervezett időpont előtt érkezett, augusztus 8-án, de csak másnap tudatták a követőikkel, hogy megszületett Varga Dion, akit először a rapper mutatott meg az Instagram-oldalán. 

A büszke apukának is szintén a negyedik gyermeke a kis Dion
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

Ezért lepett meg sokakat a most közzétett családi fotójuk, amely szerint már haza is engedték őket a kórházból, és viszik haza a picit.

Mivel a baba császármetszéssel jött világra, ezért sokan úgy gondolják, korai még a távozása.

2 nap után haza? Magánkórházban nincs olyan, hogy császár után 5 nap? Amúgy gratulálok

- kérdezte egy meglepett követőjük.

"Attól is függ, hogy hányadik gyermek" - írta valaki erre válaszolva. Többek szerint, ha minden rendben van, akkor reális a két nap. A boldogságtól ragyogó szülők és pici fiuk fotóját pedig ide kattintva lehet megnézni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!