Bulvár-celeb

2 órája

Durva, amivel Megyeri Csilla új párját vádolják

Pár héttel a szakítás után máris újra szerelmes Megyeri Csilla, az új párjáról azonban meglehetősen kellemetlen dolgok derültek ki.

MW

Fotó: Csudai Sándor / Origo

pár héttel ezelőtt jelentette be Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt, hogy külön utakon folytatják. Egész pontosan Megyeri Csilla jelentette be a szakítást egy hosszas posztban, majd Molnár Zsolt elég furcsán reagált a megkeresésekre, többen azt gyanították, hogy nem sikerült szépen elválniuk egymástól. A műsorvezető persze mindenhol azt bizonygatja, hogy jó kapcsolatban maradt exével, aki viszont nem igazán nyilatkozik a történtekről, de valószínűleg Megyeri hazudik, hiszen elég hamar túltette magát a szakításon, máris új barátjával dicsekszik a közösségi oldalán - írja az Origo.

Bár Megyeri Csilla úszik a boldogságban, és már alig bírta kivárni, hogy megoszthassa boldogságát a közösségi oldalán, de egyáltalán nem olyan reakciókat kap, mint amire számított, hiszen rengtegen kritizálják őket. Sokan arra gyanakszanak, hogy a műsorvezető megcsalta párját az olasz férfivel, Nicola Sarciával, és ezért ért véget a kapcsolatuk, de vannak, akik úgy gondolják, csak sokáig titokban tartották a szakítást, és hazudoztak a nyilvánosságnak az ellenkezőjéről.

Megyeri Csilla miatt hagyta el a családját?

Többen is nagyon durva dolgot állítanak az olasz bokszedző férfiről, Nicola Sarciáról, és kemény kritikákat kapnak mind a ketten Megyeri Csilla legújabb, romantikus fotója alatt, mellyen felvállalták, hogy egy párt alkotnak.

Egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban is megosztották a fotót, és ott is elszabadultak az indulatok a bejegyzés láttán.

Ez gyorsan ment, máris új olasz pasija van, Nicola Sarciá, akinek állítólag 2023-ban született gyereke egy mások nőtől, akit már el is hagyott

- áll a zárt Facebook-csoport bejegyzésében, és többen is alátámasztják, hogy valóban családos férfi Megyeri Csilla új barátja.

Egyéves a gyereke, és eddig jó apának mutatta magát a Facebookon, mondjuk Csillukáról most sincs egy fotó sem - írta valaki, aki egy linket is bemásolt az üzenete alá, mely a bokszedző egy tavaly júliusi bejegyzéséhez vezetett, melyen újszülött kisfiát mutatta meg az ismerőseinek.

Azt azonban senki nem tudja, hogy Megyeri Csilla miatt hagyta-e e alig egyéves kisfiát és gyereke anyját, vagy más okok álltak a háttérben, ahogy azt sem, azóta tartja-e kapcsolatot a családjával a férfi. Mindenesetre az új kapcsolata nélkül is sokan durvának találják, hogy ilyen kicsi gyerekkel máris magára hagyta volt barátnőjét.

Tavaly ilyenkor ez a srác nem a párjával és a pár hónapos kisfiúkkal nyaralt éppen Olaszországban?

Idén meg Csillát viszi... Nem is értem mire számít. Ráadásul ez a srác jóval fiatalabb" - fakadt ki valaki Megyeri Csilla Instagram-bejegyzése alatt, ahol egy másik követője azt is elárulta, hogy Nicola Sarciá 9 évvel fiatalabb, mint a műsorvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!