Krimi

6 órája

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy tinédzser, amikor rollerrel egy busznak ütközött

A rolleres nem tartotta be a kreszt és nem állt meg egy táblánál, a baleset Dombóváron történt. A roller vezetője könnyebben, míg az utasa életveszélyes állapotban van.

MW

Forrás: police.hu

Két fiatal sérült meg abban a balesetben, amit egy e-roller vezetője okozott Dombóváron kedden délután. Egyikük életveszélyes állapotba került - számolt be róla a police.hu. Mint írták,

az e-rolleresek nagyot hibáztak, nem álltak meg a Tóth Ede és a Vörösmarty utca kereszteződésében, ott mentek neki egy busznak.

Az elektromos roller vezetője, egy 21 éves döbröközi fiatal a stoptáblát figyelmen kívül hagyva megállás nélkül hajtott be a kereszteződésbe, az úton egy menetrend szerint közlekedő autóbusz haladt szabályosan. A sofőr észrevette őket, de nem tudta elkerülni az ütközést. Az e-roller utasai lefejelték a busz első ajtaja melletti szélvédőt, és elestek - írja a teol.hu.

A 15 éves utas életveszélyes sérülést szenvedett, a sofőr könnyebben sérült meg. Semmilyen védőfelszerelést nem viseltek, és a járműre kötelező biztosítást sem kötöttek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!