Krimi

2 órája

Motorostársa temetése után Tamást is tragikus baleset érte, gyászolnak a hazai motorosok

Napra pontosan két hónappal társa halála után elgázolta egy figyelmetlen autós a hazai motorosélet egyik oszlopos tagját Győrben.

MW

Forrás: kisalfold.hu

Gyászol a magyar motorostársadalom, miután július 31-én egy horrorbalesetben vesztették el egyik oszlopos tagjukat és társukat, V. Tamást.

 A 34 éves, már több évtizedes motoros tapasztalattal rendelkező Tamás az M1-es felől motorozott Győrben, amikor egy, a város irányából érkező kocsi balra fordulás közben nem adta meg neki az elsőbbséget, és elgázolta. 

Tamás életét már nem lehetett megmenteni, és bár a segítség azonnal érkezett, a fiatal, vétlen motoros a helyszínen elhunyt. A férfi családja, barátai és a motorostársadalom összeomlott a történtek után.

A barátai elmondták, hogy a férfi imádott motorozni, de eközben mindig figyelt a környezetére és a többi motorosra is: szívén viselte a balesetező ismerősei sorsát, akik felől rendszeresen érdeklődött, emellett ahol csak tudott, segített is nekik.

Még a számára ismeretlen motorosok és családjuk felett is éberen őrködött: megesett, hogy felkereste a balesetben elhunyt motorosok családját, akiknek mindenhogyan igyekezett segítő kezet nyújtani. 

Így tett a G. család esetében is, akik június 1-jén vesztették el a mindössze 26 éves szerettüket, G. Arnoldot. A férfi tragédiájáról lapunk is beszámolt: Arnold május 31-én indult el egy gurulásra, azonban soha nem tért haza. Holttestét másnap egy búzatáblában találták meg, Jánossomorjánál. Amikor kiderült, hogy Arnold családja motoros temetést szeretne szervezni a tragikus sorsú férfinek, Tamás azonnal jelentkezett:

ismeretlenül is felkereste a családot, akiknek nemcsak az emlékgurulás megszervezésében segített, de lelkileg is támogatást nyújtott a legszörnyűbb pillanatokban. 

Most Jennifer, Arnold testvére is gyászolja Tamást, akiről kiderült, napra pontosan két hónappal öccse után hunyt el:

Arnold balesete után ismeretlenül megkerestél minket, segítettél önzetlenül és erőt adtál! Mesélted, hogyan szokott zajlani egy motoros temetés, emlékgurulás, és napra pontosan 2 hónappal később ez történik Veled... Annyira sajnálom. Mindig a jók mennek el…

– írta a fiatal nő.

V. Tamás temetését a hétvégén tartják, az eseményre pedig várhatóan százak érkeznek majd – írja a Bors.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!