Első rész

2022.12.23. 17:30

Karácsony jégkorongos módra - Bartalis István számára igazán különleges az idei ünnep

A Karácsony jégkorongos módra sorozatunkban a Hydro Fehérvár AV19 néhány játékosának karácsonyát mutatjuk be. Noha a feszített tempó miatt számukra nem áll meg az élet az ünnepek alatt sem, ők is igyekeznek átélni a karácsony csodáját, próbálják mindezt olykor sok száz, vagy ezer kilométerre a szeretteiktől. Mindnyájan sok szép emléket őriznek gyermekkorukból, és van akik már saját gyermekeiknek próbálják megmutatni az ünnep valódi lényegét és varázsát. Az első részben Bartalis István és családja karácsonyába nyerhetünk betekintést, akiknek igazán különleges az idei év, hiszen kisfiúk először éli majd át ezt a csodálatos ünnepet.

Bagotai Zsanett, Beke Zsombor

Bartalis Istvánék (csíkosban) első közös karácsonyra készülnek a gyermekükkel

Forrás: Soós Attila / Hydro Fehérvár AV19

Az első karácsony hármasban 

- Noah még csak 8 hónapos, így hála az égnek még nem kell előtte annyira titkolóznunk. Így nálunk December eleje óta fent van a karácsonyi dekoráció és már áll a karácsonyfánk is. Természetesen a picinek az ajándékokat már beszereztük, és hamarosan bekerülnek a fa alá. 

Rövidebb, de annál meghittebb ünnepek

- “Sajnos” a szeretteim tudják, hogy mivel jár a sportolói élet. Az évek alatt elfogadták, hogy nekünk kicsit mások az ünnepek, illetve rövidebb a karácsony, mint másoknak. De az az idő, amit viszont ilyenkor együtt töltünk mindig vidám és bensőséges.

A legszebb karácsonyi emlékek

- Gyerekkorom egyik legszebb karácsonya a Győri Jégpályához kötődik, mivel az akkori karácsonyi hoki olyan barátságokat hozott az életembe, amelyek a mai napig tartanak. Fiatalkorom karácsonyai általában külföldön teltek, mivel más országokban játszottam, de a szüleim karácsony környéken mindig megleptek, és így megünnepeltük a karácsonyt, bármilyen országban is éltem.

A következő részben december 24-én Alex Petan karácsonyába nyerhetnek bepillantást. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!