„Teremtsünk együtt egy jobb világot!"

2023.01.07. 14:00

Szívhez szóló dallal jelentkezett Salamon Boglárka

Legutóbb a székesfehérvári palotavárosi tavaknál találkoztam Salamon Boglárkával, Lepsény polgármesterének lányával, akinek a szenvedélye az éneklés. Akkor elmesélte, hogy nagy dolgok várnak rá még 2022-ben. Dalfeldolgozásokról beszélt, melynek egyike éppen az ünnepekkor debütált. Erről is kérdeztük évértékelőjében.

Kecskés Zoltán

Legújabb dalfeldolgozásához a felvételeket a simontornyai Tevefarmon vették fel.

Forrás: Interjúalany

Csapjunk is a közepébe: Hogyan telt a 2022-es év a számodra? Mik voltak a legfelemelőbb pillanatok, vagy éppen a legmélyebb gödrök, ha volt ilyen?

– Sokat tapasztaltam, fejlődtem. Próbáltam és próbálom kicsit máshogyan nézni a világot és kiragadni a jó dolgokat belőle. Olyan emberekkel veszem magam körbe, akik pozitív hatással vannak rám. Több év kemény munkája is meghozta az eredményét számomra. Egyrészről hihetetlenül büszke vagyok rá, hogy augusztus 20-án kitüntetést kaptam a településért végzett munkámért, másrészről a  Lepsényben rendezett testvértelepülési találkozón felléphettünk volt zenésztársaimmal, ami egy nagy löketett, inspirációt adott az éneklés terén. Az ünnepekkor legújabb Cover zeném is kikerült. Szóval azt mondhatom remekül telt ez az évem.

Álljunk csak meg! Kicsit mesélj erről a feldolgozásról...

– A felvétel minden percét imádtam. Detti – Nem muszáj című dalát teljesen a magaménak éreztem. Ezzel szerettem volna a figyelmet ráirányítani arra karácsony tájékán, hogy értékeljünk minden percet amit együtt tölthetünk a szeretteinkkel. A fotókat a dalhoz a simontornyai Tevefarmon vettük fel. Csomó kis állatka volt végig körülöttem, nyuszik, kacsák, tevék, kecskék – imádtam. A piros kis Volkswagen Bogárról nem is beszélve, ami szintén jó kis háttérként szolgált. Azt gondolom a fotók önmagukért beszélnek, ami pedig a dalt illeti, az is.

Tettél újévi fogadalmat? Ha igen, mit?

– Nem szoktam fogadalmakat tenni. Egyszerűen csak igyekszek motiváltabb és szorgalmasabb lenni idén. Bakancslistám az van, de az sincs időhöz kötve. Próbálok a mában élni, és ha jön egy olyan lehetőség azt megragadni.

Mi vár rád a 2023-as esztendőben?

– Annyit elárulhatok, hogy nagy terveim vannak! Jobban rászeretnék feküdni a zenére, amibe sajnos kevesebb időm jutott, mint szerettem volna. Az év végére sajnos egy kicsit el is fáradtam, de idén nincs kifogás: csak előre!

Az éneklés mellett kozmetikusként is kiéli kreativitását.
Forrás: Interjúalany

Ha jól tudom az éneklés mellett kozmetikusként is tevékenykedsz. Mi terved idénre ezzel kapcsolatban?

– Azt mondhatom, hogy ez az a bizonyos második szakma az életemben, amit lelkiismerettel és minden odaadásommal csinálok. Kiélhetem benne a kreativitásomat. Szeretek embereket megismerni és lelkizni is velük. Ahogy az egyik vendégem mondta, én nem csak a kozmetikusa vagyok, hanem a barátnője is és a lelkitanácsadója. Ezek a mondatok számomra nagyon jól esnek, mert számomra ez nem csak munka. Többnyire arckezeléseket, szemöldök formázást, és sminket csinálok. Az utóbbiban főleg a fantázia smink ami elnyerte a tetszésemet. Sokat nézek olyan videókat, ahol maszkmesterek készítenek különböző ,,arcokat, műveket” legyen az halloweeni, farsangi vagy akármilyen.

Mit üzennél újévi köszöntőként a Hírlap olvasóinak a következő évre?

– Ragadjanak meg minden olyan lehetőséget ami számukra kedvező! Annyira rohan az idő, hogy felesleges várni. Szeressék, tiszteljék egymást. Teremtsünk együtt egy jobb világot!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!