A hit megélése közösségben

2024.02.15. 19:30

Lelki alkalmak délen

2024-ben is Református Teológiai Műhely, ám ezúttal már nem csak a péceli egyház, de a Dél-Fejér megyében található sárszentmiklósi egyházközség is csatlakozott a programsorozathoz, amelyet a Biblia Szövetség Egyesület támogat.

Kecskés Zoltán

Vásárhelyi Bálint, sárszentmiklósi egyházközség lelkipásztora.

Fotó: BOKA

Ezeken az alkalmakon lelkipásztorok, presbiterek és más érdeklődő egyháztagok gyűlnek össze, hogy az egyház tanítását vagy gyakorlatát illető kérdéseket megvizsgálják. 

Az elmúlt évek során filozófiai, világnézeti kérdéseket vetődtek fel, ebben az évben az egyház gyakorlata kerül a középpontba, az egyháztagság, a sákramentumok és egyéb, fontos témák tekintetében. Örömhír, hogy idén már nem csak Pécelen, hanem Sárszentmiklóson is lesznek Református Teológiai Műhely foglalkozások, amelyek szerdánként, 18:00-kor kezdődnek.

A hét estéből álló programsorozat nyitóalkalmát február 21-én, szerdán tartják éppen a Dél-Fejér megyei településen, ahol a konfirmáció kérdéskörét járják körbe. Ezt követően április 10-én, szeptember 20-án, november 22-én lesznek Református Teológiai Műhely alkalmak Sárszentmiklóson.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában