Szombaton mindenki táncol!

2024.06.28. 12:00

Latin ritmusra hív a bogárdi zumbás (videóval!)

Tinódyné Liszi Helga zumba oktató egy kihagyhatatlan programra invitálja a megyei családokat hétvégén. A helyszín nem más, mint a balatonvilágosi strand, a Club Aliga területe, ahol garantált szórakozás vár mindenkit!

Kecskés Zoltán

Zumba Kids óra tavalyi évből.

Fotó: Interjúalany / Archív

– Ennek a napnak a gondolata azért született meg, mert szerettem volna a vendégeimmel, a barátaimmal, az oktató kollégáimmal és a családommal egy olyan napot eltölteni, ahol a közös szenvedélyünknek a zumbának hódolhatunk a csodálatos Balaton partján – mondta Helga.

Mint megtudtuk, délelőtt az oktatók továbbképzésen vesznek részt, de a délután mindenki számára nyitott lesz! A teljesség igénye nélkül Zumba Kids óra, Aqua Zumba a medencében, majd a nap fénypontjaként Masterclass órát is tartanak, méghozzá kis hazánk legszuperebb férfi zumbása, Horváth Ádám segédletével. Mindemellett mini kézműves vásár, csillámtetkó és hajfonás is a kísérő programok közt szerepel.

Videó a tavalyi évről!

A hangulat 2023-ban is fergeteges volt
Fotó: Interjúalany/Archív

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában