Elindult a nevezés a szentiváni versenyre

2024.07.12. 11:24

Kikapcsolódás: Fut a falu, fut a környék

Negyedik alkalommal szervezi meg az Alsószentiván Községért Egyesület a Szentiván Trail terepfutó élményversenyét. A fut a falu, fut a környék felhívásra az elmúlt esztendőkben is több százan húztak futócipőt Alsószentivánon, amely tökéletes kikapcsolódásnak bizonyult a résztvevőknek. A szervezők bejelentették: elindult a nevezés az őszi megmérettetésre!

Kecskés Zoltán

Vidám pillanatok: Husvéth Imre polgármester boci jelmezben.

Fotó: Kovács Zoltán/zArtvilág

Az Alsószentiván Községért Egyesületet nem kell már külön bemutatnunk. A Fejér Vármegye tojásfája kezdeményezésük mellett a Szentiván Trail futóverseny az egyik  legismertebb programjuk, melynek idei időpontjáról is lehullt a lepel: szeptember 7., szombat! Arra kérik a mozgás szerelmeseit, hogy már most véssék be a naptárba a dátumot és adják le nevezésüket a kiválasztott távokra: a kikapcsolódás garantált!

kikapcsolódás_futóverseny_Alsószentiván.
Itt mindenki győztes, aki elindult. 
Fotó: Kovács Zoltán/Archív

2023-ban több mint kétszázan húztak futócipőt és az egyik megmosolyogtató pillanat az volt, amikor a polgármester boci jelmezben teljesítette az 1 km-es kölyöktávot. Hasonló meglepetésre pedig idén is lehet számítani.  A nevezési felület már aktív! 

Egy éve, így értékelte Nagy Orsolya, az esemény egyik szervező a rendezvényt: 

Örülünk, hogy ennyien eljöttetek és egy csodás délelőttöt tölthettünk együtt! Ez az esemény mindig egy piros betűs ünnep a község életében és ez ezúttal is megmutatkozott. Sikerült hagyományteremtenünk, a közösség és a környékbeliek pedig vevők rá. Nyugodtan mondhatjuk itt mindenki győztes, aki elindult. A Szentiván Trail a település ünnepé vállt! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában