„Dolgozni kell, nem lustálkodni!”

2 órája

A 90 esztendős Marika nénit köszöntötték Mezőszentgyörgyön

Szívének nagyon kedves feladatot teljesített Lánginé Csík Andrea, Mezőszentgyörgy polgármestere. A falu szépkorú, 90 éves lakosát, Németh Ferencné Német Máriát köszöntötte születésnapján.

V. Varga József

Lánginé Csík Angéla polgármester az önkormányzat képviselő-testületének jókívánságait tolmácsolta a 90 esztendős Némethné Marika néninek

Fotó: Az önkormányzat

Marika néni 1934. augusztus 2-án látta meg a napvilágot. A polgármester asszony látogatásának nagyon örült. Csodálatos, hogy 90 esztendősen mennyire friss szellemileg. Amint elmondta: sajnos az egészségi állapota romlott, gerincműtétét követően csak járókerettel tud közlekedni.

– Marika néni mindezek ellenére a mai napig főz, nagyon tevékeny ember. Megjegyezte, ha egészsége engedné, ő még mindig dolgozna. A kérdésre, hogy mi a hosszú élet titka, a válasza a következő volt: dolgozni kell mindig, nem lustálkodni, és fontos, hogy szerető családja legyen az embernek – mondta el lapunknak Lánginé Csík Angéla.

Marika néninek szerető, gondoskodó a családja. Két lánygyermeke született, négy unokája van, kilenc dédunoka és tíz ükunoka boldog mamája. Népes családjából mindennap látogatja valaki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában