Méhészek Fejér Megyei Egyesülete

2017.10.18. 07:30

Havi két előadás méhészeknek

Ősztől tavaszig havi két szakmai előadást szervez tagjai számára a Méhészek Fejér Megyei Egyesülete.

B. Kiss László

Kedden este Fülöp László tartott előadást a méhészek szervezésében a Fehérvári Civil Központban az úgynevezett pi technológia a méhészetben történő alkalmazásáról, a legközelebbi alkalommal, november 7-én pedig ifjabb Antal István mutatja be a méhészeti termékekkel történő gyógyítást – tudtuk meg Kovácsné Kósa Iréntől, aki a Méhészek Fejér Megyei Egyesületének a kebelén működő Székesfehérvári Méhész Klub vezetője.

Az előadások többsége egyébként erősen szakmai jellegű. Így például szó lesz arról, hogy milyen álarcot viseljen a méhész, miként szerelje ki gazdaságosan a mézet, vagy arról, hogy miben áll a konténeres méhészkedés.

A Méhészek Fejér megyei Egyesületének egyébként több mint 550 tagja van, vannak tagjaik Veszprém megyében is, és van tagszervezetül Soltvadkerten – tudtuk meg Kovácsné Kósa Iréntől. A már említett Székesfehérvári Méhészklub pedig 140-150 tagot számlál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában