Megvalósult beruházás

2022.10.26. 19:00

Fontos utca újult meg Móron

Szerdán délelőtt ünnepélyesen is átadták a felújított Tábor utcát. A móri temető felé vezető út, az elkövetkező napokban, nagy forgalmat bonyolít majd.

Hajdú Marianna

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Ez a beruházás, ami a móri Tábor utca felújításaként megtörtént, már régóta váratott magára. Nagyon fontos utcáról beszélünk, ami már több okból is kívánnivalót hagyott maga után. Egyrészt a kátyúsodások, másrészt a sorozatos csőtörések okoztak problémákat.
– Az állami támogatás megszerzése mellett, a móri önkormányzat volt, aki a támogatás összegét kipótolva lehetővé tette, hogy a Tábor utca teljes hosszára, új aszfaltszőnyeg kerülhessen – hangzott el Gintner András képviselő beszédében az átadáson.
Az új burkolattal együtt, rendbe tették a vízelvezető árkot és azokat a kapubejárókat is, ahol erre szükség volt. Az utca eleje is kiszélesítésre került. Azt a keretösszeget, ami erre rendelkezésre állt, teljesen kihasználták és a kivitelezés is időben elkészült. Az útépítési munkálatok megkezdése előtt 450 méter hosszú szakaszon a vízvezetéket is kicserélték, amivel várhatóan sokáig nem lesz már probléma.
A nemzeti színű szalagot Törő Gábor, országgyűlési képviselő, Istvánfalvi Dávid, a város alpolgármestere és Gintner András, képviselő vágták át.

Fotós: Nagy Norbert / FMH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában