baleset

2017.11.24. 17:15

Borult a torony Pázmándon

Pázmánd négy éve várt erre a fúrótoronyra, hogy a vízmű területén új kutat fúrjon a falunak – tájékoztatta a helység polgármestere a Fejér megyei Hírlapot.

E. Várkonyi Péter

Fotó: E. Várkonyi Péter

A mobil fúrótorony meg is érkezett, de csak a falu határáig jutott, mert itt egy eddig tisztázatlan baleset miatt az út menti árkon keresztül a szőlőtőkéket letarolva gyümölcsfát kidöntve „felszántotta” az út szélét, majd oldalára borult.

A pázmándi önkéntes tűzoltóság tűzoltói, akik igen rövid idő alatt érkeztek a helyszínre, megkezdték a műszaki mentést – áramtalanították a monstrumot, nehogy az üzemanyag begyulladjon – a fehérvári tűzoltók érkezéséig.

Fotós: E. Várkonyi Péter

 

A fúrótorony tulajdonosa riasztotta a daruját. Közvetlen életveszély nem állt fenn, a forgalmat sem akadályozta a különös eset, ezért a tűzoltók is bevonultak állomáshelyükre. A mentés késő délután is tartott, ezért időszakosan a pázmándi polgárőröknek le kellett zárniuk az utat teljes szélességében. Személyi sérülés nem történt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!