kék hírek

2018.01.05. 18:08

Halálos baleset történt Lajoskomáromnál (Frissítve!)

Lajoskomáromnál karambolozott két autó, az ütközés során mindkét autó az árokba került, a műszaki mentés jelenleg is tart.

Szanyi-Nagy Judit

Lajoskomárom és Enying között frontálisan ütközött két autó, a baleset helyszínén a műszaki mentés jelenleg is zajlik. Az ütközés során mindkét autó az árokba borult. A helyszínre a sárbogárdi hivatásos és a lajoskomáromi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik három embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a gépkocsikból, majd átadták őket a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Szanyi-Nagy Judit

Frissítés:

Sipos Mónika rendőrségi szóvivő tájékoztatása alapján tudjuk, hogy az egyik autó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították a székesfehérvári kórházba, míg a másik jármű utasai közül két főt vittek kórházba. Egyikőjük egy 16 éves lány, aki a balesetben -- a hátsó ülésen utazva – agyrázkódást szenvedett.

Az elsődleges információk szerint a hölgy sofőr súlyos sérülésekkel került kórházba, míg a 46 éves férfi utas a helyszínen életét vesztette. A helyszíni információk szerint a férfi nem használta a biztonsági övet.

A helyszínen tartózkodó buszsofőrtől és a Szabadhídvégről induló jármű egyetlen utasától azt is megtudtuk, hogy ők az elsők között érkeztek a balesethez, ahol a buszsofőr az egyik, éppen kigyulladt autó porral oltását haladéktalanul megkezdte. A kiérkező mentőket, rendőröket és a katasztrófavédelem szakembereit egy másik autós értesítette.

A baleset okát egyelőre vizsgálják, a 6404-es számú út 10-es kilométerszelvényében még mindig teljes útzár van érvényben.

Fotó: Szanyi-Nagy Judit

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!