Vádat emeltek

2020.06.30. 14:45

Élettársa gyermekeit ütötte meg a 27 éves férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a 27 éves férfival szemben, aki megütötte élettársa kiskorú gyermekeit.

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: Pixabay.com

A férfi élettársával és annak testvérével, illetve élettársa korábbi kapcsolatából született kiskorú gyermekeivel él közös háztartásban egy Fejér megyei településen.

A vádirat szerint a férfi 2018. szeptember 22-én este sógorával italozott az otthonukban, miközben a gyerekek vitatkozni kezdtek egymással. A tizenegy és hét éves lányok a vitát nevelőapjuk felszólítására sem hagyták abba, ezért a férfi mindkettőjüket pofon ütötte.

A vádlott élettársának testvére a gyerekek védelmére kelt, és dulakodni kezdett a férfival, őket a kiskorúak édesanyja választotta szét.

A lányok a bántalmazás következtében arcukon nyolc napon belül gyógyuló hámhorzsolásos, valamint hámzúzódásos sérülést szenvedtek.

Az ügyészség tárgyalás mellőzésével közérdekű munkabüntetés, valamint pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!