Vajon mi történhetett? Hogy vannak a sérültek?

2023.09.29. 11:10

Motoros ütközött egy biciklis gyerekkel Dél-Fejérben (Frissítve!)

Olvasói megkeresést kaptunk, miszerint gyerekek sérültek meg reggel biciklizés közben, miközben Örspusztára tekertek. Igyekeztünk utánajárni a történteknek.

Kecskés Zoltán

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Egy édesanya kereste fel szerkesztőségünket, hogy segítséget kérjen a baleset körülményeiről. A FEOL kérdésére elmondta, az eset szeptember 29-én, pénteken reggel történt a Sárszentmiklós és Örspuszta közötti úton, és információi szerint egy gyermek elcsúszott a kétkerekűjével, miközben egy motoros érkezett és összeütköztek. Az általa megkérdezett szemtanú szerint a motorosnak a csuklója tört el, míg a nyolcadikos gyermek a combját fájlalta.

Természetesen megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság és az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályát is. Amint válaszolnak, közölni fogjuk.

Vezető képünk illusztráció!

Frissítés! (11.50)

Lapunk érdeklődésére a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette a baleset tényét. Megkeresésünkre az alábbi választ adták: 

Elektronikus úton érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2023. szeptember 29. reggel egy 14 éves gyermek társaival együtt osztálykirándulás keretében kerékpárral közlekedett Pusztaegres irányába a 6306-os számú úton, amikor lassítani akart, ezért a hátsó féket meghúzta. A manőver során azonban a hátsó kereke kicsúszott, és a gyermek a kerékpárral együtt elesett. Egy szemből érkező, motorkerékpárral közlekedő férfi látta, hogy a sávjába esik a gyermek, ezért kikerülésébe kezdett, azonban ő is elesett. Mindketten megsérültek, helyszíni ellátásukról a mentőszolgálat munkatársai gondoskodtak, kórházba szállításukra nem volt szükség. A baleset körülményeinek vizsgálatát a Sárbogárdi Rendőrkapitányság folytatja."
 

Az Országos Mentőszolgálat is megerősítette, hogy a helyszínről kórházba szállítani senkit nem kellett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!