Politikai nézetek

2023.10.11. 17:00

Egy lányra és egy fiúra támadt rá másodmagával együtt a Fejér megyei férfi

Három, 17-18 év körüli fiatal tartott egy gyűlésre Budapesten, az I. kerületben, amikor a Várfok és az Ostrom utca sarkán "egy nagyobb csoportból kirohant két férfi, és rájuk támadt" – írta meg a police.hu.

Szanyi-Nagy Judit

A háromfős társaság lány tagját is arcon ütötték

Fotó: Illusztráció: Pexels

A támadók az egyik fiút és a lányt ököllel arcon ütötték, amelynek következményeként a lány elesett, a szemüvege arcáról lerepült. A közelben szerencsére éppen szolgálatot teljesítettek a rendőrök, akik azonnal közbeléptek és megakadályozták a további bántalmazást. Így a sérülések nem igényeltek orvosi ellátást. A közleményből az is kiderül: az egyik férfit a helyszínen elfogták, társának – a Fejér megyei tettesnek – viszont sikerült elmenekülnie, őt a rendőrök egy napon belül azonosították. 

Mindez február 11-én, 13 óra körül történt, azonban a nyomozás csak most fejeződött be. Az 53 éves Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei és a 30 éves Fejér vármegyei férfi – a beszerzett adatok alapján – vélt politikai nézeteik miatt bántalmazták a fiatalokat, ezért őket közösség tagja elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsítottak megtagadták a vallomást. A nyomozás lezárult, az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!