Árokba hajtott

22 órája

Egy ittas mongol férfi összetörte főnöke autóját

A vádirat szerint 2023. november 18-án este, Dunaújvárosban barátokkal italozott, majd éjfél körül a munkáltatója autójával Dunaújvárosból Iváncsára akart közlekedni, ám Magyarországon érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Déri Brenda

Forrás: Fejér Vármegyei Főügyészség

Mint írják a vádlott a 6. számú főúton Kulcs körforgalmi csomópontjánál elvesztette uralmát az autó felett és az árokba hajtott, melynek következtében az autóban kár keletkezett. A helyszínre érkező rendőr a vezetői engedélyét a helyszínen elvette. Mivel a férfi az alkoholszondát többszöri kísérletre sem tudta megfújni, ezért vér- és vizeletvételre állította elő a rendőr.

A fentiek fényében a Dunaújvárosi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt vádat emelt a mongol férfival szemben.

Az ügyészség vádiratában a férfival szemben tárgyalás mellőzésével pénzbüntetés kiszabását, valamint jármű vezetésétől eltiltást indítványozott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!