Egy sávon megindult a forgalom

2024.08.06. 10:30

M7: Mentő is érkezett a karambolhoz (frissítve!)

Összeütközött három gépkocsi az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Velence közelében.

Kecskés Zoltán

Illusztráció: többen is megsérültek a balesetben Velencénél.

Fotó: HBN/Archív

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a 44. és a 45-ös kilométer között történt a baleset, ahol a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A járművekben összesen négyen utaztak, hozzájuk mentők érkeztek. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták, de egy sávon hamarosan megindul a forgalom – olvasható, időközben meg az egyik sávot megnyitották.

Az Útinform mindezek mellett alternatív útvonalat is kínál: „Aki teheti az a 30-as km-nél lévő Martonvásár/Gyúró és az 52-es km-nél lévő Székesfehérvár-kelet/Agárd csomópont között a 7-es főúton kerülni."

Felkerestük az Országos Mentőszolgálatot, hogy a sérültekről érdeklődjünk, amint válaszolnak közölni fogjuk.

Frissítés!
Az azóta beérkező nem hivatalos információk szerint ráfutásos baleset történt, az egyik szemtanú elmondta, egy furgon hatalmasat fékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést és nekiment az előtte állónak. Időközben az Országos Mentőszolgálat munkatársa is válaszolt megkeresésünkre. Sebő Katalin kommunikációs szervező tájékoztatott, hogy a helyszínről 4 személyt könnyebb sérülésekkel szállítottak bajtársaik kórházba.

Vezető képünk illusztráció!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!