Megjött a statisztika

2024.08.06. 16:45

Rendőrség: Több mint 1500 sofőrrel fújatták meg a szondát

Megjött a szokásos közlekedésrendészeti összefoglaló a Fejér megyei rendőröktől. Ezúttal az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrésére fordították a legnagyobb figyelmet, de drága fényképek is készültek szép számmal.

Kecskés Zoltán

Folyamatosak az ellenőrzések Fejér megye útjain is.

Fotó: Fehér Gábor / Archív

Egy hét alatt összesen 1669 ittasság ellenőrzést hajtottak végre az egyenruhások, melynek során 11 sofőrrel szemben intézkedtek. Mindemellett az előzés és az elsőbbség szabályait és a biztonsági övet is figyelték. Utóbbit tekintve 124 esetben vont maga után rendőri intézkedést, a gyermekbiztonsági rendszert azonban mindenki megfelelően használta. 

A gyorshajtás és a traffipax ezúttal is vitte a prímet. A közlemény szerint, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai július 29. és augusztus 4. között sebességtúllépés miatt 129 helyszíni bírságot szabtak ki, 7 figyelmeztetéssel éltek és 40 közigazgatási eljárást indítottak. Megállítás nélküli ellenőrzések során 1731 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!