Sióparti Óvoda

2018.03.21. 08:19

Mezőkomáromban mindent megtesznek az óvodásokért!

Még egy közös énekléstől sem riadtak vissza a mezőkomáromi óvodában összegyűlt óvodapedagógusok.

Szanyi-Nagy Judit

Majori Ágnes köznevelési szakértő

Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

A Mezőkomáromi Sióparti Óvoda vezetősége első alkalommal szervezett szakmai napot a településen. A terem színültig megtelt az érdeklődő óvodapedagógusokkal, dajkákkal, akik Szabadhídvégről és Dégről is elfogadták a szervezők meghívását.

A napot Köő Péter polgármester nyitotta meg. Az elöljáró beszélt Mezőkomárom történetéről és az oktatói-nevelői munka jelentőségéről, kiemelve, hogy a pedagógusok azok a köznevelési szereplők, akik a közösség összetartó erejét befolyásolhatják.

A jelenlévőket Antal Katalin vezető óvodapedagógus is köszöntötte, hangsúlyozva: köszönetét fejezi ki az ötletgazdáknak, a munkatársaknak és a fenntartónak a támogatásért, a rendezvény létrejöttéért. A vezető bemutatta a dolgozókat, majd kitért arra: csak rajtuk múlik, hogy a gyermekek örömmel térnek-e be az óvodába.

Majori Ágnes köznevelési szakértő

Fotós: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

Szakmai prezentációjában Antal Katalin az óvoda mindennapjait mutatta be. Őt Majori Ágnes köznevelési szakértő követte, aki egy szintén hasznos, videókkal is illusztrált előadást tartott az óvodás gyermekek magatartási problémáinak kezeléséről.

A szakmai napon Kovács Boglárka is közreműködött, aki mesével köszöntötte a pedagógusokat. A szakértők pedig – oldva a hangulatot és mutatván összetartásukat – közösen énekelték el a Sárga csikó, csengő rajta kezdetű magyar népdalt. A napot egy szakmai diskurzus zárta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában