kéz a kézben

2019.04.30. 07:15

Az Öreghegyi, illetve a Nosztalgia Nyugdíjas Klub kéz a kézben ünnepelt Fehérváron

Szürke ég, hideg szél és nem várt technikai hiányosság mellett várták a nyugdíjas hölgyek, hogy megkezdhessék a tervezett délutáni örömtáncot, mellyel a tánc világnapját tervezték ünnepelni.

Palocsai Jenő

A borús idő sem szegte kedvét a tagoknak – vidáman járták a táncot

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Kicsit csúszott a program a hangosítás késése miatt, de a mindenre elszánt hölgyeket nem lehetett eltántorítani. Míg a szakember összeállította a berendezést, addig a két nyugdíjasklub összefogásával létrejött flashmob megkezdődött, Ottó Csabáné Erika oktató irányítása mellett.

A borús idő sem szegte kedvét a tagoknak – vidáman járták a táncot
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Először csak lépések, sasszé és néhány kiáltás, majd kicsivel később már a saját énekükre léptek, véget nem érő kígyóként kanyarogva. A két szervezet második alkalommal ünnepli így ezt a világnapot, igaz, tavaly a korán érkezett hőséggel kellett megküzdeniük.

Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok nagyon örül, hogy az idősek tánccal, mozgással töltik a napjaikat, másrészt pedig hogy a két klub sok közös programot szervez.

Mire felcsendültek az első akkordok a hangfalak mélyéről, már kialakult az, amiért dacoltak mindennel, létrejött az örömtánc.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában