Üdítően színes program

2020.08.12. 07:45

Közösen állítottak ki ápoltak és ápolók Kincsesbányán

Üdítően színes programnak lehettek szem- és fültanúi azok, akik ellátogattak kedd délután három órakor az általános iskola mögött bújó művelődési házba.

Palocsai Jenő

Gazdag gyűjteményt láthatnak az érdeklődők egy hónapig

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A nagyteremben a Platán Ápolási Intézet lakóinak, Tóth Gyulánénak, Fáncsik Jánosnénak és Kiss Róbertnek, valamint a dolgozók közül Molnár Orsolyának és Benkő Enikőnek munkáiból készült kiállítást tekinthették meg a művészetek kedvelői. A szép számban megjelent érdeklődőket pogácsával és frissítővel fogadták a szervezők. A kiállítást a település polgármestere, Murányi Marianna, illetve Sirály Péter, az ápolási Intézet ügyvezető igazgatója nyitotta meg. A falakon és a felállított asztalokon nemcsak festmények, hanem rajzok, grafikák és egyéb képzőművészeti alkotások sorakoztak és sorakoznak azóta is, egymás után. Míg Kiss Róbert egy külön részen bemutathatja kosárfonó és egyéb tehetségét.

Gazdag gyűjteményt láthatnak az érdeklődők egy hónapig
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A megnyitóbeszédében Murányi Marianna polgármester úgy fogalmazott, hogy annyi művészeti ág szerepel a helyiségben, hogy ide kívánkozik egy vers is, és így egy gazdag színekről szóló költeménnyel nyitotta meg a tárlatot, ami egy hónapon át várja majd a látogatókat a kincsesbányai művelődési ház nyitvatartási idejében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában