Négynapos ünnep jön

2020.08.11. 07:25

Online érdemes időpontot foglalni a Depóniánál!

A jövő héten ismét négynapos ünnep lesz, ilyenkor felvetődik a kérdés: mikor is kell kitenni a kukát, illetve lehet-e ügyet intézni?

Borsányi Bea

Az ünnep idején, csütörtökön, pénteken is elviszik a szemetet a Depónia szolgáltatási területén

Fotó: FMH-archív (Nagy Norbert)

A Depónia tájékoztatása szerint augusztus 20-án, csütörtökön és 21-én, pénteken a hulladékszállítás változatlanul történik, tehát azokon a településeken, ahol ezen a két napon esedékes a kukák ürítése, az edényeket a megszokott módon reggel 6 óráig kell kihelyezni. Ugyanakkor augusztus 29-én, szombaton, az áthelyezett munkanapon nem végeznek hulladékszállítást.

Az ünnep idején, csütörtökön, pénteken is elviszik a szemetet a Depónia szolgáltatási területén Fotó: FMH-archív (NN)

Ugyancsak szünetel az ügyfélfogadás augusztus 20-án, 21-én és 29-én is. A Palotai úti hulladéklerakó is zárva tart jövő héten csütörtökön és pénteken, de augusztus 29-én, az áthelyezett szombati munkanapon 8–12-ig nyitva lesz, valamint 7–12 óra között a csákvári lakossági hulladékudvar is üzemel.

A Depónia Sörház téri ügyfélszolgálati irodájának augusztus 24-e hétfőtől módosul a nyitva tartása, ezért ajánlott azt a társaság honlapján előzetesen ellenőrizni. Arra is felhívták a figyelmet, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes igénybe venni az online időpont-foglalási lehetőséget a szolgáltató oldalán, vagy telefonon foglalni időpontot a 22/507-419-es telefonszámon, vagy e-mailben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában