poloskát találtak

2020.10.10. 07:30

Vajon kiket hallgathattak le Gyúrón?

A régmúltat, a rendszerváltás előtti időket idézi a vidéki történet: poloskát találtak az 1200 lelkes Gyúró polgármesteri hivatalában.

Kecskés Zoltán

Forrás: Shutterstock

Azt egyelőre nem lehet tudni, ki vagy kik és milyen okból helyeztek ki lehallgatókészüléket az önkormányzat egyik helyiségébe, de annyi bizonyos, hogy a felröppent tényállás igaz. Érdeklődésünkre ugyanis a rendőrség megerősítette a szóban forgó bűncselekményt. Mint érdeklődésünkre válaszolva írták: a nevezett eset miatt tiltott adatszerzés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. Mivel folyamatban lévő eljárásról van szó, ezért a nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség nem kívánt bővebb tájékoztatást adni. Igyekeztünk megszólaltatni a település polgármesterét, Horváth Gyulát is, de az ügyben addig nem kíván nyilatkozni, amíg nincsenek konkrét fejlemények.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában