Egyelőre teszt jelleggel

2023.03.14. 16:00

Új, mechanikus zárral felszerelt szekrények kerültek a dunaújvárosi uszodába

Ahogy arról korábban beszámoltunk, januárban a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában garanciális javítást végeztek a szakemberek. Az intézmény fenntartója most az öltözők szekrényeinek működésével kapcsolatban adott tájékoztatást.

Baráth Eszter

Fotó: Zsedrovits Enikő /DH

A DVG Zrt. közösségi oldalán tájékoztatta a Fabó Éva Sportuszoda vendégeit arról, hogy a korábban megszokott, órával működő zárak helyett új működési rendszert vezettek be az öltözők szekrényeinél. A fenntartó leírása alapján a szekrények egy százforintos érme segítségével záródnak.
Tájékoztatásuk szerint a cserére azért volt szükség, mert a korábbi mágneskártyás szekrényzárak sokszor meghibásodtak, a javítási munkák pedig a karbantartási szerződés ellenére sem. A fenntartó felbontotta az erre irányuló szerződést, és új mechanikus zárral működő szekrényekkel szerelte fel az uszoda öltözőjét. Egyelőre száz darab, új zárral ellátott szekrényt használhatnak a sportlétesítmény vendégei, ha pedig ezek megfelelnek az elvárásoknak, tovább emelkedik ez a szám.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában