Lemondás

2023.04.17. 15:30

Új képviselő került a sárosdi testületbe

Munkahelyi és képviselői tisztsége összeférhetetlensége miatt lemondott Sárosd egyik önkormányzati képviselője. Helyét az önkormányzati választáson legtöbb szavazatot kapott, de mandátumot már nem szerzett jelölt veheti át.

Héjj Vivien

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH-Archív

Az önkormányzat tájékoztatása szerint Hippellerné Balázs Klára, a sárosdi települési kislistán 2019-ben megválasztott önkormányzati képviselő írásban, 2023. február 28. napi hatállyal lemondott képviselői mandátumáról munkahelye és képviselői tisztsége összeférhetetlensége miatt.

Sárosd Nagyközség Helyi Választási Bizottsága a megüresedett képviselői mandátumot Koncz Gábor részére határozatban kiadta. Koncz Gábor, a 2019. október 13-án Sárosdon megtartott önkormányzati választás egyéni listás választási eredménye alapján a legtöbb szavazatot kapott, de képviselői mandátumot már nem szerzett jelölt, a képviselői feladatot elvállalta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában