Csak egyszer lehet módosítani!

2023.07.11. 10:41

Felvételi: fontos határidő közeleg

Ahogy azt az érintettek bizonyára tudják fontos határidő közeleg, hiszen július 12-én lejár a felvételi jelentkezés véglegesítésének ideje.

Déri Brenda

Már csak egy napja van a módosításra, valamint a véglegesítésre azoknak, akik a szeptembertől valamilyen felsőoktatási intézményben szeretnék tanulni. Fontos tudni, hogy ezzel a lehetőséggel csak egyszer lehet élni és csak a korábban megjelölt szakok sorrendjét módosíthatják a jelentkezők, valamint a jelentkezési helyet vonhatják vissza. Erre az e-felvételi ügyintézési portálja is külön közleményében hívja fel a figyelmet. 

– A 2023 szeptemberében induló képzésekre jelentkezők július 12-ig módosíthatják a korábban megjelölt szakok sorrendjét. Ezt a döntést azonban érdemes alaposan átgondolniuk, mielőtt kattintanának az E-felvételiben, sorrendet módosítani ugyanis csak egyetlen alkalommal lehet az eljárás során. Vagyis aki megtette, később már nem módosíthat újra, hiába gondolja meg magát közben – írta még korábban a felvi.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában