Ügyfélszolgálati verseny

2023.10.25. 17:45

Országos versenyen álltak helyt a Fejérvíz legjobb ügyfelesei

Nemrég megrendezésre került a XVII. Országos Víziközmű Ügyfélszolgálati Verseny és Értékesítési Konferencia, melyen a Fejérvíz munkatársai is részt vettek.

Déri Brenda

A Fejérvíz csapata, jobbról Veisengruber Józsefné, Kristályné Király Andrea és Ravasz Ádám

Fotó: MAVÍZ

A Magyar Víziközmű Szövetség és az AQUA Szolgáltató Kft. szervezte eseményt Sopronban tartották. A Fejérvíz színeiben pedig a legjobb ügyfelesek, Kristályné Király Andrea, Veisengruber Józsefné Andrea és Ravasz Ádám indultak. 

Mint megtudtuk a verseny első napján egy kitalált szituációs játékban kellett helyt állniuk a versenyzőknek. Majd a következő napon a csapat egy jogszabályokból álló tesztet töltött ki és egy panaszos levélre válaszolt. A feladatok nehézsége, magas szintű felkészültséget és alapos szakmai tudást igényelt. A végső eredményt e három feladat adta, a Fejérvíz csapata pedig középmezőnyben végzett.

„A Fejérvíznél elhivatott és széles körű tudással rendelkező kollégák dolgoznak. Munkatársaink ismeretbővítése folyamatos az aktuális szabályoknak megfelelően. Ez az ügyfélszolgálaton különösen fontos, hiszen a mindennapi munka során is megmutatkozik. Ők a cégünk arcai, büszkék vagyunk a versenyen való helytállásukra és mindennapi tevékenységükre” – fogalmazott a Fejérvíz.

Veisengruber Józsefné a szituációs játékban magyarázza az ügyfélnek a helyzetet. 
Fotó: MAVÍZ


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában