Az is lehet, hogy szúrás következtében keletkezett a sérülés

2023.10.31. 13:00

Vérző sebbel az oldalán érkezett egy macska a Femához

Súlyos sérülésekkel érkezett egy macska múlt szombaton a Fema Állatmenőkhöz Mórról. De szerencsére az állat állapota azóta már javul.

Déri Brenda

Forrás: FEMA

Valaki meglőhette, erre utaltak az első tüntetek, illetve a sérülés. Vérző seb az oldalán, nehéz, szapora légzés és légmell, ilyen állapotban érkezett egy macska néhány nappal ezelőtt a Fema Állatmentőkhöz, akiket először a Csipet-Csapat Állatgyógyászati Központ fogadott, majd onnan az Állatorvostudományi Egyetemre mentek. A Fema közösségi oldalán is írja, hogy az állatot sokktalanították, illetve infúziót is kapott. Ezek költsége azonban nem kevés, így minden segítség jól jön nekik a költségek rendezésében. 

A sérült macska ellátása óta eltelt két nap, így megkerestük a Femát, hogy az állapota felől érdeklődjünk. Mint mondták szerencsére jobban van, az egyetemen összevarrták a sebét, amiről először azt gondolták, hogy lőtt seb, de golyót, kimeneti sérülést nem találtak, így az is lehet, hogy szúrás következtében keletkezett. Jelenleg gyógyszereket kap és gyógyulgat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában