A székház Székesfehérváron, a Hosszúsétatér 50. szám alatt található

2023.12.15. 09:00

Új helyen a Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség

A Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség 32 év után új helyre költözött Székesfehérváron, a Hosszúsétatér 50. szám alatti ingatlanba. Az épület évekig a székesfehérvári kmb-s rendőrök bázisa volt, de már más helyen van a megyeszékhelyen.

Fotó: Csató József

A polgárőr szövetség kérésére a rendőrség visszaadta az épületet a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának. A város önkormányzata pedig kiutalta az épületet a Fejér Megyei Polgárőr Szövetségnek, így megoldódott az iroda gondjuk. A székház átadása-átvétele december 14-én megtörtént. Cseh István, a Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke megköszönte a rendőrségnek és az önkormányzatnak, hogy rendelkezésükre bocsátotta az épületet, amelyben irodáig működnek majd.

Fotó: Csató József

A Székesfehérvári Városi Polgárőrség és az Alba Regia Polgárőrség tagjai jelentős társadalmi tevékenységének köszönhető, hogy sok munkával rendbe hozták a már lakatlan házat. Az átadás-átvételre eljöttek a vármegyében működő polgárőr szervezetek vezetői, polgárőrei is.

Szerző: Csató József

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában