Még idén végez a munkával a szolgáltató

2024.02.08. 09:00

Bővítik az áramellátó hálózatot Pákozdon

Egy újabb pozitív fejleményről tájékoztatta a FEOL-t Kardos Ádám, Pákozd polgármestere: a Honvéd utcában az áramszolgáltató megkezdte a hálózat bővítését célzó munkálatokat.

Tihanyi Tamás

A Honvéd utca fontos útvonal Pákozdon, igen sokan használják minden nap

Fotó: Polgármesteri Hivatal

A polgármester elmondta: hivatalba lépésétől kezdődően sokszor megkeresték a pákozdiak azzal, hogy az elektromos szolgáltatással problémák vannak az érintett településrészen. A szolgálatónál kezdeményezte a bajok kivizsgálását, majd kérte, hogy végezzék el a növekvő áramigényeknek megfelelő hálózatbővítést. A hosszas egyeztetéseket követően a tavalyi év végére engedélyes tervekkel zárult le a tervezési folyamat. A szolgáltató partner volt abban, hogy a több tízmilliós trafótelepítéssel és kábelcserével járó fejlesztés már az idei esztendő elején megkezdődjék, majd 2024 végére megvalósuljon. Ezzel az önkormányzat reményei szerint a környék áramigénye a jövőben a lakók kérésének megfelelően, megnyugtató módon biztosított lesz. A polgármester az utcában lakók türelmét kérte a megfelelő minőségű kivitelezés érdekében.  

Az áramszolgáltató trafót telepít és kábelt is cserél
Fotó: Polgármesteri Hivatal

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában