Programajánló

2024.02.29. 22:06

Izgalmas műsorral indul a tavasz az Igézőben

A szent család bemutatójával, pánikba esett férfiakkal, kicsiket és nagyokat elvarázsoló bűvészshow-val várja máricus első hétvégéjén a nézőket az Igéző.

Feol.hu

Egy tervezőgrafikus (Balogh Mihály), egy mérnök (Kovács Máté) és egy televíziós műsorvezető (Szabó Miklós Bence) a főszereplője A Pánik, avagy a férfiak az idegösszeomlás szélén című fekete komédiának, amelyet március 1-jén, pénteken 19 órától láthatnak az Igézőben. A 18 éven felüli nézőnek szembesülhetnek azzal, hogy reagál három erős férfi a hétköznapok kihívásaira.

Március 2-án egy új bemutatóval várják a közönséget a Fő utcai színjátszó térbe. Szombaton 19 órakor Schwajda György – Nagy Judit: A szent család című művét mutatják be. Egy abszurd komédia, amelynek a mélyéről egy ember tragédiája süt át.

A vasárnap délelőtti matiné, március 3-án 11 órától a csodákról szól. A mágikus és mulatságos Edu-Show kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsol majd. Azok, akik a szombati premierről lemaradtak, hétfőn, március 4-én, 19 órától nézhetik meg A szent család című darabot az Igézőben, a Basa utca 1. szám alatt.
A korlátozott helyek miatt az előzetes regisztráció erősen ajánlott! Az előadásokra jegyet foglalni az Igéző közösségi oldalán üzenetben, vagy telefonon a 22/790-758 számon, illetve az [email protected] e-mail címen lehet. - olvasható az ÖKK közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában