Jó hír!

2024.03.12. 17:30

A polgármester is reagált Navracsics Tibor Fehérvárt érintő bejelentésére

Ahogy megírtuk: döntött a kormány, megkezdődhet a székesfehérvári Auchan-körforgalom bővítése. Ezt Navracsics Tibor Székesfehérváron jelentette be március 12-én. Cser-Palkovics András közösségi oldalán (is) reagált a hírre.

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: Bácskai Gergely / szekesfehervar.hu

Ahogy előzménycikkünkben megírtuk: a kormány jóváhagyta a Székesfehérvárról levezető M7-es autópálya, valamint az Auchan körforgalom áttervezett változatát és annak kivitelezését.  Az M7-es negyedik sztrádalehajtójának tervezése is elkezdődhet.  Előbbivel a folyamatos dugók miatti életveszélyes helyzeteket és a forgalom akadályozását szeretnék kiküszöbölni, addig utóbbival a környéken közlekedők helyzetét szeretnék megkönnyíteni. 

 Természetesen a megyeszékhely polgármestere is reagált hírre, idézzük a Facebookon megosztott gondolatait: "Köszönet Navracsics miniszter úrnak a jó hírért! Az Auchan-körforgalom bővítése nem várhat tovább, minden további késlekedés fenntartja a balesetveszélyes állapotot az M7-es ezen szakaszán és az állandó forgalmi dugókat hazánk egyik legforgalmasabb, legtöbbet termelő ipari parkja mellett, óriási átmenő forgalommal. E három szempont már önmagában is elég kellene legyen ahhoz, hogy a kormányzat egy ilyen, az állam nagyságrendjében nem igazán számottevő összegbe kerülő, egész régió számára kiemelten fontos beruházást elindítson. Nagyon bízom abban, hogy most tényleg sikerül!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában