A jól végzett munka gyümölcse

2024.03.05. 14:30

Lepsény alpolgármestere lett a Szakmai Elit Év Embere Díjának a büszke birtokosa

A közelmúltban Dobronyi Tamás, Lepsény alpolgármestere nem mindennapi elismerésben részesült. A Szombathelyen megrendezett Szakmai Elit Év Embere 2024 díjátadón a sokrétű tevékenységéért és társadalmi hozzájárulásáért kapott elismerést.

Hajdú Marianna

Dobronyi Tamás, Lepsény alpolgármestere (középen), a Szakmai Elit Év Embere Díj 2024 birtokosa, az elismerés átvételekor

Forrás: Németh József

Fotó: Nemeth Jozsef

Ez a díj nem csak az üzleti sikereket, hanem a közösségért végzett munkát és a jótékonysági tevékenységeket is kiemeli, így Dobronyi Tamás díjazása igazán megtisztelő a település számára.

Dobronyi Tamás pályafutása példaként szolgálhat sokak számára. A Budapesti Műszaki Főiskolán és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomákat, majd különböző posztgraduális képzéseken és szakértői programokon vett részt. Szakmai karrierje során több fontos pozíciót töltött be, beleértve különböző klaszterek vezetését és a CLB Packaging Csomagolástechnikai Kft. igazgatói posztját.

2014 óta tölti be Lepsény alpolgármesteri posztját, ahol munkássága kiemelkedően fontos a helyi közösség számára. Az Élhető Lepsényért Egyesület elnökeként és számos jótékonysági program kezdeményezőjeként és támogatójaként is ismert a telpülésen. Különösen a gyermekek támogatása áll szívügyében, ami többek között a mikulásnapi megajándékozásukon is megmutatkozik.

Dobronyi Tamás díjazása tehát nem csak személyes siker, hanem Lepsény közösségének is elismerése. A Szakmai Elit Év Embere díj odaítélése jelzi, hogy a társadalmi felelősségvállalás és a közösségért végzett munka éppoly fontos, mint a szakmai eredmények.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában