Nemes gesztus

2024.03.14. 15:30

Nagylelkű adományt kapott a megyei kórház

Jelentős, mintegy 8 millió forint értékben 100 ezer darab FFP2-es maszk érkezett az Ivanics Kft. felajánlásaként a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére csütörtök délelőtt.

Kecskés Zoltán

Krihó Mihály (Ivanics Csoport) adományt ad át Kovács Attilának, a megyei kórház megbízott igazgatójának.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az adományokat Krihó Mihály, a vállalat fejlesztési és projektigazgatója, Garamvölgyi Alexandra marketingvezető és Várnainé Jakócs Ágnes marketingmunkatárs adta át a megyei kórház megbízott igazgatójának, Kovács Attilának. 

A sajtótájékoztatóval egybekötött átadáson Krihó Mihály kiemelte, hogy a családi alapokon működő cégcsoporttól nem áll távol a jótékonykodás, többször támogattak már lehetőségekhez mérten nemes ügyet. Hangsúlyozta, az adományt azzal a céllal adományozzák, hogy a kórház törekvésit segítség oly módon, hogy egy esetleges fertőzés esetén az itt dolgozók megtudják őrizni egészségüket a felajánlott maszkokkal. Hozzátette: szerettek volna tenni azokért, akik a betegek meggyógyításáért dolgoznak.

A sajtótájékoztatót,  Leffelholcz Marietta(b), a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház sajtószóvivője vezényelte le.
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Kovács Attila, a megyei kórház megbízott igazgatója a hála hangján szólt az adományok átvételekor. Mint mondta, a dolgozókkal együtt érzik azt a figyelmet és támogatást, amit a közösségek, a cégek, vállalkozók mutatnak a kórház irányába az elmúlt években. Kiemelte, a mai nap is egy olyan gesztus, amit nem tudnak eléggé megköszönni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában