Már minden készen áll

2024.03.28. 11:00

Recept egy kitűnő csóri bulihoz – jön az újabb bál!

A csóri Levendula Természetjáró Egyesület a tavalyi nagysikerű húsvéti locsolóbál után, a hétvége vasárnapján újabbra készül, méghozzá változatlan helyszínen, a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

Kecskés Zoltán

Már a szervezők nagyon készülnek az eseményre.

Fotó: Egyesület

Ahogy a mondás is tartja: „Bevált recepten ne változtass!" – ebben a szellemben készültek a lelkes csóriak a vigadalomra. Mint azt Gombaszögi-Szalai Tímea egyesületi elnök kiemelte, nem véletlen hogy 2023-ban közel kettőszáz “első” bálozó töltötte meg nemcsak a művelődési házat, de még a bejárat előtt kialakított teret is, így hasonlóra számítanak idén is.

Tavaly még a csilláron is lógtak annyian voltak a bálon.
Fotó: Egyesület

– Az rendezvény résztvevői mulatós és retro zenére rophatják hajnalig, a talpalávalót idén is Sudri húzza. Természetesen nem maradhatnak el a tombolahúzás izgalmai sem, ahol többek között éttermi utalványokat, különféle masszázs-vouchereket és szabadtéri fotózást is  nyerhetnek a legszerencsésebbek a tárgynyeremények mellett.  Amit megígértünk, azt be is tartjuk: a tavaly megkezdet utat folytatva a bálból hagyományt teremtünk. Vasárnap 21 órától nyílnak a kapuk. Bulira fel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában