Újabb kettő érkezik

2024.03.21. 18:20

Újra koccintanak a borászokkal a Lamberg Pincében Móron

Március elejétől május végéig számtalan borásszal, borászattal és persze borokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, a Koccints a borásszal sorozatnak köszönhetően. Március 22-én, újabb koccintások lesznek.

Palocsai Jenő

A Lamberg Pince teljes bepillantást enged úgy a Móri borvidék boraiba, mint a szőlőterületekbe és pincészetekbe

Fotó: Illusztráció / Palocsai Jenő

Rendszeresen jelentkezik két-két pincészet, hogy bemutassa legkiválóbb, vagy éppen legkülönlegesebb borát a Lamberg Pincében.

–A közösség ereje és a vidék aromája egy helyen. Ez a szlogenünk és ezt igazán komolyan vesszük, így egy parádés tavaszi programsorozattal készültünk. A közösségi pincénk összes borásza elhozza borainak legjavát. Minden alkalommal 4 tételt kóstolhatnak a hozzánk érkezők, és ezenfelül a szokásos borfalból is bárki választhat, ha folytatná az ismerkedést a borokkal–áll a Lamberg Pince közleményében.

A március eleje óta tartó sorozat újabb állomásához érkeztünk, így március 22-én a SABO Pince és a Galambos Pince kiválóságait ismerhetik meg azok, akik regisztrálnak az egyébként ingyenes rendezvényre a [email protected] e-mail címen vagy a 06-30/223-4955-ös telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában