Fesztivál

2024.05.19. 11:00

Kortárs buli a fehérvári tóparton (videó, galéria)

Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője és zenekara köszöntötte szombaton este a 23. Kortárs Művészeti Fesztivál látogatóit.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Barabás Lőrinc koncertjével nyitott pénteken, majd a Blahalouisiana nagykoncertjével folytatódott szombaton a székesfehérvári Kortárs Művészeti Fesztivál vasárnapig tartó programsorozata Székesfehérváron. Az idei, huszonharmadik Kortárs Művészeti Fesztiválra olyan vendégek érkeznek továbbá, mint Lovasi András, a Soharóza kísérleti kórus Harcsa Veronikával, Bősze Ádám és Megyeri Léna, Szabó Balázs és Vecsei H. Miklós – csak néhány név a színpadi fellépők közül, akik a Csónakázó-tó partjára vonzzák a nyár eleji kikapcsolódásra vágyókat. A kortárs művészet számos műfaja bemutatkozik a fesztiválon: cirkuszművészeti előadás, balett- és táncbemutató, divatkiállítás, grafikus workshop és textilművészet is helyet kap a rendezvényen.

Skobrák-Kovács Réka, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ programszervezője a feol.hu-nak elmondta: színes kortárs programsorozattal készültek idén is a bulizóknak. Vasárnap is érdemes kinézni: 16 órakor kezdődnek a programok, az esti 20 órás koncertet pedig a Kéknyúl szolgáltatja a közönségnek.

A kép bal alsó ikonjára kattintva további fotók érhetők el:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában