Pályázat

2024.06.21. 16:00

A dunaújvárosiak is értek el helyezést az Év Állatvédő Középiskolája pályázatán

Az Év Állatvédő Középiskolája 2024 pályázaton harmadik helyezett lett a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégiuma.

Feol.hu

A fotó a díjátadón készült

Forrás: llatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ

Az Év Állatvédő -, Bölcsődéje, Óvodája, Általános iskolája, Középiskolája, Gyógypedagógiai Intézménye és Gyermekotthona 2024 pályázatok dobogósainak okleveleit az Egyetemen megrendezett díjátadó ünnepségen Budapesten Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora adta át. Az „Állatvédelem gyerekeknek” szerkesztőbizottsága az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi, Jogi, Elemző- és Módszertani Központjának szakmai támogatásával már negyedik alkalommal hirdette meg az állatvédő és állatbarát címek elnyerését célzó pályázatát az oktatási intézmények számára. Idén először két határon túli, egy erdélyi és egy szlovákiai magyar oktatási intézmény is elnyerte a címet – derült ki az egyetem által kiadott sajtóközleményből, melyben azt is megjegyezték, az ország minden tájáról, rekordszámú oktatási és gyermekvédelmi intézmény pályázott az idén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában