Érdemes bevésni a naptárakba

2024.06.28. 11:09

Figyelem! Hétfőn munkaszüneti nap lesz az egészségügyben!

A Magyar Egészségügy Napját, a Semmelweis-Napot, 1992 óta ünneplik Magyarországon minden év július 1-jén. Mindez pedig azt jelenti, hogy zárva lesznek a háziorvosi rendelések, a szakellátások és a rendelőintézetek az egész országban, így Székesfehérváron is hétfőn. A betegellátás ügyeleti rend szerint zajlik majd.

Kecskés Zoltán

Július 1-je az egészségügyben dolgozók ünnepe, ami áldozatos munkájukra hívja fel a figyelmet, amely egyben munkaszüneti nap is.

Forrás: Intézmény

Az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK) tájékoztatott, hogy Székesfehérváron sem lesznek háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogászati rendelések. A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház tájékoztatására hivatkozva kiemelték, hogy július elsején a Távirda utcai I. számú Járóbeteg-Szakambulancia és a Hunyadi utcai II. számú Járóbeteg-Szakambulancia is zárva tart. Panasz esetén a Felnőtt orvosi ügyelet (Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Sürgősségi Osztálya – 2067-es számú rendelő) és a Gyermekorvosi ügyelet (Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyermekambulancia – Seregélyesi út – mellett helyet kapott gyermek ügyeleti rendelő) fogadja a pácienseket.

Július 1-je az egészségügyben dolgozók ünnepe, ami áldozatos munkájukra hívja fel a figyelmet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában