Utolsó turnus

2 órája

Így zajlik az élet a velencei táborban (galéria, videó)

Utolsó turnusát tartja a székesfehérvári önkormányzat velencei tábora: néptánccal, sporttal, kreatív elfoglaltsággal telik a hét. Megnéztük, hogy érzik magukat a gyerekek.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

A székesfehérvári önkormányzat velencei táborának modern, szürke épületei fölött most is méltóságteljesen nyúlnak az ég felé a hatalmas fák. Az árnyékban, teraszon, sportpályán és a nagy étkezdében töltik a délelőttjüket a táborozó gyerekek július 23-án, amikor megérkezünk hozzájuk. A közel hatvan gyermekkel foglalkozó pedagógusok csoportokra osztják őket, hogy mindenki részt vehessen a foglalkozásokon. Egyik helyen különleges képet készíthetnek a fiatalok, a másik helyen íjászatra várják őket, az étkezdében pedig néptánc zajlik éppen.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

– Ez a negyedik, azaz az utolsó turnus a velencei táborban - árulta el Makai Zsolt László táborvezető. A "forgószínpados" foglalkozások kapcsán pedig elárulta: – Három helyszínen várjuk őket, ahol táncolhatnak, kreatív foglalkozáson vehetnek részt, illetve ahol az íjászatot próbálhatják ki. Tegnap a Velencei-tóban strandoltunk, amelynek most nagyon jó a vize, de számos egyéb programot is szerveztünk a fiataloknak.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Az idei évben a négy turnus alatt 150-160 gyermek tölthette a fehérvári önkormányzat velencei táborában a nyár egy részét.

A kép bal alsó ikonjára kattintva további fotók érhetők el:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában