Mindenkit vár a párakapu

2024.07.13. 15:00

Közkutakkal és figyelmességgel óvják a lakosságot

Hat helyen közkúttal, a Dózsa György utcában pedig párakapuval várja a felfrissülni vágyó helyi lakosokat, illetve a kirándulókat Fehérvárcsurgó önkormányzata.

Palocsai Jenő

Forrás: Illusztráció / pexels.com

Az egyre növekvő lakosság és a sok kiránduló, kerékpáros érdekében fontos és főleg hasznos közleményt adott ki Fehérvárcsurgó Önkormányzata a közösségi oldalán.

Meghosszabbítja a harmadfokú hőségriasztást július 18-án éjfélig az ország egész területére vonatkozóan az országos tisztifőorvos – írja a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye alapján az MTI. A tájékoztatás szerint továbbra is a legmagasabb fokú hőségriasztás lesz érvényben, csütörtökön már délben megdőlt a napi melegrekord. Emiatt a mai naptól párakapu működik napközben a könyvtár épülete előtt a Dózsa Gy. utca 37. szám előtt. A települési közkutak is rendben működnek, várják a frissülni vágyókat – áll a közleményben.

A településen a Kossuth Lajos utcában, az orvosi rendelő előtt, a Dózsa Gy. utcában a 108. számnál, a Rózsaparkban, a Széchenyi utcában pedig a 76. előtti területen vannak közkutak. De hozzá lehet jutni az éltető elemhez a református, illetve a katolikus temetőnél, valamint Guttamási felé, közvetlenül a közút mellett, a víztározó lejárónál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában