Alkotásra várják a lurkókat

2 órája

Összefogtak az előszállási szülők a gyerekekért

Nemes kezdeményezést hívtak életre az édesanyák a dél-fejér megyei falucskában, hogy segítsenek elsősorban mindazoknak a gyerekeknek, akik családi hátterük miatt nem élhetik át a táborozás élményét, de azokat a gyerekeket is várják, akik alkotásra vágynak. Vasárnap, azaz ma délután 16 órakor tartják eseményüket.

Kecskés Zoltán

Élményt szeretnének adni a gyerekeknek nyáron is az előszállási édesanyák.

Fotó: Szülők

Hat szülő döntött úgy, hogy a nyári szünetben minden héten egyszer az előszállási Iskolaparkban kreatív foglalkozást szerveznek a gyerekeknek. A kézműves foglalkozások célja az, hogy élményt adjanak.

Előszállás_összefogás_szülők_gyerekek
Kreatív foglalkozás minden héten egyszer az előszállási Iskolaparkban.
Fotó: Szülők

Simonné Hajnal Judit, az esemény egyik szervezője örömmel beszélt lapunknak a kezdeményezésről, amely már a „kicsöngetés" óta tart, nagy-nagy sikerrel.

– Sajnos sok gyermeknek nem adatik meg, hogy táborba vagy nyaralni menjen családjával, így megpróbálunk a magunk módján élményt adni számukra. Ezeken a délutánok mi magunk is feltöltődünk általuk. Hihetetlen mennyire ügyesek és a mosoly, ami kiül az arcukra, felbecsülhetetlen. A legfőbb célunk ezekkel az alkalmakkal, hogy a gyerekek érezzék tartoznak valahova, egy olyan összetartó közösségbe, ahol barátokra lelhetnek. Hogy pontosan mikor vannak az események, a település közösségi oldalán közöljük. Legközelebb ma délután 16 órától az Iskolaparkban, ahol a kreatívkodás mellett vízibomba csatára is várjuk a gyerekeket! – fogalmazott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában