Napközis tábor

2 órája

Rekordszámú résztvevő az Öreghegyi Karitasz táborában (galéria)

Ahogy az az előző években is lenni szokott az Öreghegyi Plébánia Katolikus Karitasz csoportja a nyár folyamán napközis tábort tart a hátrányos helyzetű gyermekek számára. Ennek első napja hétfőn volt.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Hétfőn kezdődött és péntekig tart az Öreghegyi Karitasz csoport tábora, melyen idén rekordszámú a részvétel, több mint 40 gyermek jelentkezett. A táboroztatók igyekeztek minden napot gazdagon megtölteni programokkal, az első napon például az egyik önkéntesük tartott kutyás bemutatót, de volt kézműveskedés és szabadtéri játékok is. 

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Kedden a boxé és az egyházi énekeké lesz a főszerep, szerdán pedig beleshetnek a tévézés és rádiózás világába a Médiacentrum jóvoltából. Csütörtökön Felcsútra látogatnak a Pancho Arénába, valamint a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyba, pénteken pedig a Tordasi Élményfaluba mennek – mondta Szloboda Balázsné Krisztina, a csoportvezető helyettes.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában