Frissen Fejérből

2024.07.12. 13:10

Új világmárka érkezik az országba, az egyik üzlete Székesfehérváron lesz

Jó hírt kaptak a divat szerelmesei: újabb világmárka kezdett terjeszkedésbe, aminek köszönhetően Magyarországon is megjelennek termékeikkel. Hazánkban nyolc üzlet nyitását tervezik, melyek közül az egyik Székesfehérváron lesz!

Gombor Lili

Székesfehérváron is képviselteti magát a divatmárka, kérdés, milyen árakkal várják majd a vásárlókat

Fotó: Illusztráció: Pexels

Törökország egyik vezető divatmárkája, a Koton kezdett terjeszkedésbe, melynek eredményeként Magyarországon is üzletnyitásokba kezd. Az üzletek mindegyik bevásárlóközpontokban lesz és a nyitásra sem kell más sokat várni: 2024 végén már ellátogathatunk valamelyik fővárosi vagy vidéki Koton üzletbe. Ugyanis a három budapesti üzlet mellett Sopronban, Debrecenben, Szegeden és Székesfehérváron is lesznek Koton boltok, írta egy cikkében a Portfolio.

Kérdés, miként fog helyt állni a Koton a Székesfehérváron már jelenlévő fast fashion üzletek mellett, melyek mindegyik igen kedvező árfekvésű darabokat kínál. Elnézve a Koton árait, nem éppen az olcsóságáról ismert üzletről van szó. Kíváncsian várjuk, hogy Magyarországon milyen árakkal szembesülünk majd a Koton üzletekben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában