Szakkörök, edzések és klubfoglalkozások

2 órája

30 különféle program egy helyen – mutatjuk, hogy mik ezek

30 különféle állandó programmal várja látogatóit a maroshegyi Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Habár a nyár sem telt események nélkül, hiszen számos gyermektábort tartott a maroshegyi művelődési ház, szeptembertől azonban még inkább fellendül az élet az intézmény falain belül. 30 különféle szakkörre, edzésre és klubfoglalkozásra várják az érdeklődőket. 

Az állandó programokra az év bármely szakaszán lehet csatlakozni és szinte kivétel nélkül az összes korosztály megtalálhatja a neki tetszőt, de akkor lássuk is, hogy melyek ezek!

A szakkörökkel kezdve, keddenként baba-mama klub, bútorfestő műhely, üvegfestő és mandalakészítő műhely lesz, míg csütörtökönként kerámia és makramé szakkör, valamint Így tedd rá! Foglalkozás, pénteken pedig ringató, kerámia és fazekas szakkör. 

Ami az edzéseket illeti, hétfőnként maminbaba, stepup, jóga és pilates, keddenként dinamikus gerinctréning, kyokushin karate, női alakformáló torna és jóga, szerdánként jóga és strong nation, csütörtökönként szenior örömtánc, csiribiri torna, pingpong klub, kyokushin karate, társastánc klub, női alakformáló torna és jóga, míg péntekenként zumba, szombatonként pedig pilates – olvasható a plakáton.

Az állandó programokon túl készülnek még kiállításokkal, kézműves műhelyekkel, NépmesePontos foglalkozásokkal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában