Megkezdődött a csere

2 órája

Tizenhárom közterületen zajlik ezen a héten a lámpacsere

Hat napon át tart majd Móron a közvilágítás korszerűsítése. Már kedden elindult több munkacsoport, hogy mielőbb új és hatékony lámpatestre cseréljék a régi elavult utcai lámpákat. Az emelőkosaras kocsik több helyen is forgalmi akadályt képezhetnek, ezért szükséges a szokásosnál is nagyobb figyelem az autósok, közlekedők részéről.

Palocsai Jenő

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Szeptember 17-én, kedden kezdődött Móron a közvilágítás-korszerűsítési program keretében elvégzendő felújítás és egészen 22-ig lehet számítani, egyszerre több helyszínen is szakemberekre, illetve az úton álló speciális járművekre.

A lámpatestek cseréje folyamatos a nagyvárosban. Az előttünk álló napokban a Bartók Béla, a Cserhát, a Deák és a Dózsa Gy. utca kap új lámpákat, de szerelnek majd a Kodályban, a Kórház, a Táncsics és a Wekerle utcában is. A terek közül az Erzsébet, a Köztársaság, a Szent István és a Millennium az érintett, de új fényeket kap az Autóbusz pályaudvar is.

Fotó: Palocsai Jenő  / FMH

A munkálatokat emelőkosaras autók segítségével több munkacsoport végzi az említett utcákban. Az érintett szakaszokon dolgozók, illetve az önkormányzat kéri a forgalomban résztvevők fokozott figyelmét. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában