Bulvár-celeb

2 órája

Sokkoló dolgokat állít Jennifer Lopez első férje

Jennifer Lopez első férje kitálalt a válásról.

MW

Fotó: Anadolu via AFPMert Alper Dervis / ANADOLU / Anadolu via AFP

Nemrégiben véget ért a tündérmese: a több évtized után újra egymásra találó Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága zátonyra futott, Jennifer Lopez egy hónapja beadta a válókeresetet. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatáról egy ideje már sokan pletykálták, hogy valószínűleg hullámvölgybe került, végül úgy néz ki, igazuk lett a károgóknak.

Annyi biztosnak tűnik, hogy Jennifer Lopezzel ellentétben Ben Affleck nem szerette annyira a reflektorfényt, és sokszor kellemetlenül érezte magát, ha fotósok előtt kellett megjelenniük.

Most kiderült, már Lopez első házassága is problémás volt. Megszólalt ugyanis Jennifer Lopez első férje, Ojani Noa is − írja a Bors a Unilad cikke alapján.

„Voltak nézeteltéréseink a kocsiban, majd 20 perccel később le kellett ülnünk, és úgy kellett tennünk, mintha minden rendben lenne”

− mondta Jennifer Lopez első férje a színésznőről, akivel kevesebb mint egy évig voltak házasok. Noa azt is elárulta, Lopez karrierje akkor kezdett felfelé ívelni, és sok energiát fektetett a kapcsolatba. Mindezek ellenére nem neheztel volt feleségére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!